Auto Polijsten

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? weg met alle wasstraat krassen die uw auto dof maken. Dan bent u bij Autowassen aan huis  op de juiste plek. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan met uw auto. Wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Helaas polijsten wij geen auto's op locatie. Auto polijsten kan bij ons in de pand in Zwanenburg, Leeweg 3a.

Wij gebruiken exclusieve producten en poetsmachines om te zorgen dat uw auto in de beste conditie opleveren. Naast het polijsten bieden wij ook optimale bescherming aan zoals een Teflon was, Waxguard en Diamondbrite. Tegenwoordig bieden wij ook een ceramic coating aan, ook wel glasscoating genoemd. Bij een glascoating is uw auto optimaal bescherm en is uw auto krasbestendig met een zeer mooie volle diepe glans met tot wel minimaal 3 jaar garantie. Laat uw auto polijsten en geeft uw auto een beschermlaag naar uw wensen.

 

Hieronder een glasscoating voorbeeld!

Lakverzegeling 

Autopoetsen

Auto laten polijsten door Autowassen aan huis?

Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de autolak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf ( b.v. industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogel uitwerpselen, hars) wordt uw lak ernstig aangetast. Wij raden dan ook aan om 1x per jaar je auto te laten polijsten.

Hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van een doorsnee auto poetsbedrijf?

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is.
Of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf
of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En gelukkig kunnen wij u hier bij helpen.

Maar ook door het veelvuldig wassen van uw auto in een wasstraat met borstels ontstaan er vervelende kleine krassen op uw autolak, waardoor deze mat wordt.
Met de juiste behandeling(en) en bescherming kunt u dit voorkomen.
Het valt echter niet mee om dit zelf te doen aangezien het polijsten en poetsen van de auto een vak apart is.
Nadat uw auto gepolijst is door autowassen aan huis kunt u uw auto veel makkelijker schoonmaken en in nieuwstaat behouden.

Wij kunnen uw auto polijsten vanaf € 149,95