Auto Polijsten

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? weg met alle wasstraat krassen die uw auto dof maken. Dan bent u bij Autowassen aan huis  op de juiste plek. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan met uw auto. Wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Helaas polijsten wij geen auto's op locatie. Auto polijsten kan bij ons in de pand in Zwanenburg, Leeweg 3a.

Wij gebruiken exclusieve producten en poetsmachines om te zorgen dat uw auto in de beste conditie opleveren. Naast het polijsten bieden wij ook optimale bescherming aan zoals een Teflon was, Waxguard en Diamondbrite. Tegenwoordig bieden wij ook een C.Quartz ceramic coating aan, ook wel glascoating genoemd. Bij een glascoating is uw auto optimaal bescherm en is uw auto krasbestendig met een zeer mooie volle diepe glans met minimaal 3 jaar garantie.  U Auto polijsten doet u door autowassen aan huis. Wij brengen na het polijsten een waslaag aan, indien anders gewenst kunnen we een nano coating of een C.Quartz coating aanbrengen.

 

Hieronder een glascoating voorbeeld!

Lakverzegeling auto polijsten

Auto laten polijsten door Autowassen aan huis!

Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de autolak zelf heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf wordt uw lak ernstig aangetast. Wij raden dan ook aan om 1x per jaar je auto te laten polijsten.

Hoe onderscheiden wij ons van een autopoetsbedrijf?

Wij komen op locatie en besparen u hiermee veel tijd door te brengen en te halen van uw auto. Wij weten daarbij dat uw auto een kostbare bezit is of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf

Door het regelmatig wassen van uw auto in een wasstraat met borstels ontstaan er vervelende kleine krassen op uw auto, waardoor deze zijn glans verliest.
Met de juiste behandeling en bescherming kunnen wij dit voor u herstellen.
Nadat uw auto gepolijst is door autowassen aan huis kunt u uw auto veel makkelijker schoonmaken en in nieuwstaat behouden.

Wij kunnen uw auto polijsten vanaf € 149,95