Uw vrachtwagen wassen & poetsen op locatie

Een schoon gewassen vrachtwagen draagt bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf. Maar uw vrachtwagens hebben buiten op de weg veel te lijden. Zowel invloeden van het weer als van het verkeer kunnen uw vrachtwagens vies maken of zelfs aantasten. Als transportondernemer weet u als geen ander: tijd is geld. U heeft misschien weinig tijd om zelf uw wagenpark onderhanden te nemen. Autowassen aan huis biedt uitkomst. Wij wassen en poetsen uw vrachtwagen of vrachtwagens en zetten deze weer in de wax, dit zorgt ervoor dat u vrachtwagen lak weer beschermt is tegen uv stralingen en vuil aanhechting.

 

Vrachtwagen wassen

Vrachtwagens wassen in een wasstraat brengt naast het ongemak tijdens het wachten, ook hoge reinigingskosten en zeer hoge logistieke chauffeurskosten met zich mee vanwege de aan- en afvoer van de vrachtwagens. Tijdens de reinigingswerkzaamheden door medewerker van Autowassen wassen aan huis blijven de vrachtwagens bij u op eigen terrein en is er geen reden om naar een truckwash locatie te gaan.
Het professionele team van Autowassen aan huis komt naar u toe, dus geen lange wachttijden bij wasstraten. Dat allemaal tegen zeer gunstige prijzen. Wat ook niet gebeurd bij een truckwash is het reinigen van uw interieur. Wij kunnen ook dit voor u uitvoeren.

 

Vrachtwagen polijsten

Uw vrachtwagen is door alle weersomstandigheden of door alle kleine krassen van de wasstraat dof geworden. Wij kunnen door het polijsten van uw vrachtwagen, deze weer in nieuwstaat terug brengen. 

Om hiermee optimaal resultaat te behalen zal de vrachtwagen eerst gewassen moeten worden, zodat al het vuil weg is en het oppervlak vrij is van zand en oneffenheden.

Door onze vakmensen en de juiste producten behalen we een hoog glansresultaat die ons onderscheidt van andere autopoets bedrijven.

Krassen en dofheid verdwijnen met elke centimeter die de machine aflegt. Na het polijsten word er een beschermlaag aangebracht die langdurig beschermt tegen UV stralen, strooizout, zure regen, vogelpoep en spinnenpoep. De beschermlaag kan met verschillende hoogwaardige producten worden afgesloten. Truck laten polijsten?  Klik hier

Interieur vrachtwagen

Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij beschikken over een stoomreiniger waar we in elke hoek terecht kunnen, daarbij beschikken we ook over de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen. 

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden toe;

  • Interieur basic reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen)
  • Interieur medium reinigen ( interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen en bekleding shamporellen)
  • Interieur all inclusive reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen, bekleding shamporellen en afsluiten met een waterafstotende bekledingsbeschermer)

 

 

Vrachtwagen verkopen

Wij raden u altijd aan uw vrachtwagen te laten poetsen, aangezien wij ook voor autobedrijven werken, zien we hoe groot de winst is die het oplevert wanneer een vrachtwagen gepoetst is. Uw vrachtwagen krijgt meer waarde door hem te laten poetsen en verkoopt veel makkelijker.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
 Belt u ons op: 06-15525575 of mail ons op info@autowassenaanhuis.nl