Het interieur van uw vrachtwagen laten behandelen? Uw vrachtwagen interieur reinigen is geen luxe. Uw vrachtwagen interieur heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij beschikken over een stoomreiniger waar we in elke hoek terecht kunnen, daarbij beschikken we ook over de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen.

Vrachtwagen interieur schoonmaken

Uit jaren ervaring hebben wij gemerkt dat personeel meestal hun eigen vrachtwagen interieur reinigen einde van de week. Hierbij gebruiken zij een stofzuiger en eventueel een vochtige doek om dashboard en eventueel de ramen te reinigen. Is dit voldoende? U weer het antwoord waarschijnlijk al. NEE! waar een personeel stopt, gaan wij verder. Wij komen bij uw op locatie wanneer u dat uitkomt. Zo hoeft u niet meer uw vrachtwagen of eventueel vrachtwagens weg te brengen. Laat daarom uw vrachtwagen interieur reinigen door Autowassen aan huis.

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden toe;

  • Interieur basic reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen)
  • Interieur medium reinigen ( interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen en bekleding shamporellen)
  • Interieur all inclusive reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen, bekleding shamporellen en afsluiten met een waterafstotende bekledingsbeschermer)

Tevens kunnen wij ook uw vrachtwagen interieur reinigen in combinatie met een ozonbehandeling, Steeds vaker krijgen we klanten die een muffe geur in hun vrachtwagen interieur hebben en hier natuurlijk van af willen. Bij ons is het dus ook mogelijk om een combinatie van vrachtwagen interieur reinigen met een ozon behandeling.

Interessen? Bel 06-15525575 en vraag naar de mogelijkheden voor het reinigen van uw vrachtwagen interieur.

Vrachtwagen interieur poetsen

Naast vrachtwagen interieur poetsen bieden wij ook vrachtwagen poetsen aan.  U kent het wel dat wanneer u naar uw vrachtwagen kijkt en denk 'deze is dof geworden' Wij kunnen doormiddel van het poetsen van uw vrachtwagen de kleur weer terug poetsen. Dit heeft natuurlijk meerdere voordelen. Uw vrachtwagen is natuurlijk het visite kaartje van uw bedrijf en een gepoetste vrachtwagen is ook veel makkelijker schoon te maken. Win win situatie dus. Wilt u naast uw vrachtwagen interieur reinigen ook uw vrachtwagen laten poetsen, dan kunnen wij hier een aantrekkelijke prijs voor maken. U kunt natuurlijk ook als uw vrachtwagen interieur reinigen of uw vrachtwagen laten poetsen.