Ozonbehandeling

Heeft u last van rooklucht of muffe geur in uw auto?

 Een Ozon behandeling is een absolute doorbraak. Het is een definitieve oplossing
om nare geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben.
 
Wij komen naar uw toe en installeren onze ozon generator en laten deze 3 tot 6 uur in de afgesloten auto het vuile werk doen (tijd is afhankelijk van de vervuiling). Wij komen erna of de generator weer op te halen. U kunt ook uw auto bij ons langs brengen en later de dag hem weer ophalen.
 
Hoe werkt het?

Onze luchtzuiverings apparatuur werkt door middel van bi-polaire ionisatie. Dit principe is berust op de wetenschap dat de lucht, verrijkt met positieve en negatieve ionen kiemdodend en geurremmend werkt. Dit houdt in dat wij door de Ozon generator te activeren, het toevoegen van elektrisch geladen ionen, de lucht in een ruimte tot elke uithoek op een natuurlijke wijze kunnen zuiveren.
Het principe van ionisatie is relatief eenvoudig uit te leggen, de werking is namelijk vergelijkbaar met een onweersbui. U heeft misschien wel eens gemerkt dat nadat het geonweerd heeft, de lucht veel frisser en schoner aanvoelt. De elektrische ladingen van de bliksems zuiveren de lucht op dezelfde manier als onze Ozon behandeling dat doet.
Na jaren van sigaretten, huisdieren, gemorste levensmiddelen en zelfs brandlucht en schimmel etc. kunnen uw interieur en rijgenot verpesten. Blijft u daarmee rondrijden?

De hoge spanning die wordt opgewekt trekt de in de lucht voorkomende zuurstofparen uiteen. De daardoor vrijgekomen zuurstofatomen zijn elektrisch geladen en krijgen een enorme kracht om zwevende deeltjes neer te slaan of te vernietigen zoals muffe luchtjes. Het resultaat is zuiverend met een werking die actief is tot in elke uithoek.
Ook mensen met astma hebben veel aan deze behandeling, het vernietigt namelijk onder andere bacteriën, virussen, schimmels en pollen in de lucht.

MET GEURGARANTIE! Niet tevreden= 2e behandeling helemaal gratis. 
En dat kunnen wij makkelijk beloven, omdat wij er zeker van zijn dat u tevreden zal zijn.

 Kosten bedragen €69,95

nare geur verwijderen