Mobiele poetsbedrijf

Mobiele poetsbedrijf

Autowassen aan huis is sinds 2013 werkzaam in het reinigen van voertuigen. Wij zijn dan ook een mobiele poetsbedrijf branche. Wij zijn met de meest complete aanbieder van autoschoonmaak op locatie. Onze klanten zijn particulieren, autobedrijven, leasemaatschappijen in Noord-Holland.

Onze werkwijze
Wij reinigen de voertuigen op de door u opgegeven locatie. In overeenstemming met u kunnen wij een vaste dag, tijd en aantal voertuigen inplannen. Tevens biedt Autowassen aan huis u de mogelijkheid om wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw auto te wassen. Maak nu gebruik van onze mobiele poetsbedrijf service. Offerte

bedrijfswagen autowassen aan huis

Auto interieur

Voor het intensieve dagelijkse gebruik heeft het interieur zwaar te verduren, door onder andere vlekken in de bekleding, vet en stof op het dashboard, nicotineaanslag en geuren. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen door het gedetailleerd reinigen van het interieur dankzij onze service van mobiele poetsbedrijf. De binnenzijde en ook de bagageruimte maken wij weer als nieuw, tevens kunnen wij ook uw interieur shamponeren. Hiermee verwijderen het vuil wat diep in uw auto stoelen verstopt zit. Wil jij ook gebruik maken van onze mobiele poetsbedrijf ? Klik hier voor de prijslijst

stoelen gereinigd

vlekken verwijderen uit stoelen van een seat

Ozonbehandeling

Heeft u last van rooklucht of muffe geur in uw auto?

 Een Ozon behandeling is een absolute doorbraak. Het is een definitieve oplossing
om nare geuren af te breken die zich tot diep in de bekleding genesteld hebben.
Mobiele poetsbedrijf Autowassen aan huis komt naar uw toe en installeert onze ozon generator en laten deze 6 tot 12 uur in de afgesloten auto het vuile werk doen (tijd is afhankelijk van de vervuiling). Wij komen erna om de generator op te halen. U kunt ook uw auto bij ons langs brengen en later de dag hem weer ophalen in Haarlem.

Auto poetsen

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die er als nieuw uitziet? en dat allemaal op locatie door onze mobiele poetsbedrijf service. Weg met alle wasstraat krassen die uw auto dof maken. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan met uw auto. wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u op locatie, daarmee bespaard u tijd en de moeite om uw auto weg te brengen.

Autowassenaanhuis maakt alleen gebruik van een stoomreiniger dat zeer weinig water verbruikt. Per auto is dit ongeveer 3 liter. we gebruiken ook uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen en poetsmachines om te zorgen dat onze mobiele autopoetsbedrijf uw auto in de beste conditie kan opleveren.

Polijsten auto

Vrachtwagen wassen & poetsen op locatie!

Een schoon gewassen vrachtwagen draagt bij aan een goede uitstraling voor uw bedrijf. Maar uw vrachtwagens hebben buiten op de weg veel te lijden. Zowel invloeden van het weer als van het verkeer kunnen uw vrachtwagens vies maken of zelfs aantasten. Als transportondernemer weet u als geen ander: tijd is geld. U heeft misschien weinig tijd om zelf uw wagenpark onderhanden te nemen. Mobiele poetsbedrijf Autowassen aan huis biedt uitkomst. Wij wassen en/of poetsen uw vrachtwagen(s) en zetten deze weer in de wax, dit zorgt ervoor dat u vrachtwagen lak weer beschermt is tegen uv stralingen en vuil aanhechting.

Vrachtwagen polijsten Truck polijsten

 

Interieur reinigen vrachtwagen

Het interieur van uw vrachtwagen heeft veel te lijden onder andere door stof, zand, geknoeide etens- of drinkwaren, rooklucht of hondenlucht. Zelfs onder de banken kan veel vuil liggen waar u geen weet van heeft. Wij beschikken over een stoomreiniger waar we in elke hoek terecht kunnen, daarbij beschikken we ook over de juiste producten en kennis om het interieur van uw vrachtwagen weer in nieuwstaat te brengen en dan door onze mobiele poetsbedijf op locatie. 

Hier hebben wij verschillende mogelijkheden toe;

  • Interieur basic reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen)
  • Interieur medium reinigen ( interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen en bekleding shamporellen)
  • Interieur all inclusive reinigen (interieur schoon, stofzuigen, ramen binnen en buiten reinigen, bekleding shamporellen en afsluiten met een waterafstotende bekledingsbeschermer)
Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.