Auto interieur stoomreinigen

Unieke milieuvriendelijke auto interieur reiniging op locatie

Het laten wassen van uw auto, camper, caravan of vaartuig interieur met stoom.. In Amerika en Azië is dit al langer bekend. Men maakt daarom steeds meer gebruik van de krachtige stoom reinigingstechniek. 

Autowassen aan huis biedt dezelfde unieke techniek en ontneemt u daarbij de last van het reinigen van uw interieur. Het stomen van het interieur van uw auto is een goeie manier om van bacteriën af te komen.

De uitgekiende balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk maakt onze werkwijze een bijzonder krachtige en vooral veilige methode. Bacteriën die mede verantwoordelijk zijn voor de luchtjes worden grotendeels gedood door de stoom met een temperatuur van ongeveer 175 graden. Het interieur en de bekleding van uw bezit worden volledig opgefrist en gereinigd en u ervaart het prettige gevoel om weer heerlijk in een schone auto te rijden. Uw auto ruikt weer alsof deze zo uit de showroom komt. Dit door onze auto stoomreiniger. Met het stomen van uw interieur krijg je niet alle vlekken weg. Hier is vaak nog een shamponeerbeurt voor nodig, deze bieden wij ook aan. In combinatie vragen wij €89,95.

Onze auto interieur stoom reiniging's techniek  is ook ideaal indien u weer fris en gezond in uw auto wilt rijden of dat u uw auto wilt verkopen. Een grondige schoonmaak van uw auto of caravan levert vaak een terechte meerwaarde van enkele honderden euro`s op. Dat is snel terugverdiend! Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs en ook nog is op locatie. Auto interieur laten stoomreinigen bel 06-15525575

Wat maakt ons uniek?

Wij komen naar u toe, dat scheelt u een hoop tijd en rompslomp en u spaart het milieu. Met stomen is slechts zo’n 1 liter water per reiniging nodig. Wij reinigen uw auto interieur op locatie. Hiermee bespaard u tijd.