Caravan of camper wassen

Het interieur en exterieur van uw caravan of camper weer stralend schoon na het wassen!

Na een lang seizoen komt er een hardnekkige vuillaag op uw caravan/camper die met een gewone wasbeurt niet verdwijnt. Na een wasbeurt met shampoo zijn hardnekkige vervuilingen zoals zwarte strepen, teer en hars vaak niet verdwenen en daarom is een speciale behandeling met speciale middelen nodig. Het interieur van uw camper/caravan krijgt te maken met bacteriën, muffe geuren en vuil wat uw zelf niet weg krijgt. Wij beschikken over een stoom apparaat waarmee we uw interieur weer als nieuw kunnen maken. Tevens beschikken we over een ozongenerator. Hiermee kunnen we de muffe geuren in een camper of caravan verwijderen.

Wij reinigen het interieur en exterieur handmatig door middel van stoom zodat uw camper of caravan er weer als nieuw uitziet.

Na het schoonwassen kan uw caravan/camper door ons worden voorzien van een hoogglanzende sealant, waardoor uw caravan/camper beter bestand is geworden tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals schadelijke UV straling, zure regen, modder, hars, en luchtverontreiniging.

De voordelen van Autowassen aan huis:

  • De caravan is weer als nieuw 
  • Wij komen bij u op locatie
  • wij zijn voorzien van stroom en water
  • U hoeft de camper of caravan niet meer weg te brengen en weer ophalen

Prijzen caravan/camper

Wassen buitenkant  €150,-

Wassen + beschermlaag €250,-

Stoomreinigen interieur  €150,-

Prijzen stacaravan/chalet

Wassen buitenkant €225,-

Wassen + beschermlaag  €325,-

Stoomreinigen interieur €125,-