Auto reinigen

AUTO REINIGEN

Wij reinigen uw auto op de door u gewenste locatie. Reiniging van zowel in- en exterieur is mogelijk.  Mos-aanslag op de auto? Boomhars op de lak? En de deurrand die sporen op uw kleding achterlaat? Of wilt u nu écht schone velgen? Laat uw auto door ons reinigen en ervaar de kracht van stoom en ons vakmanschap. Een nette auto is meer waard. Prijslijst

Binnen enkele uren toveren wij uw auto om tot een glanzende, weer in topstaat verkerende auto, zowel van binnen als van buiten!

Leder, stof of velour: op den duur is de bekleding van uw voertuig niet schoon meer!
De textiele bekleding van uw autostoelen heeft vaak te lijden onder het dagelijks gebruik van uw auto. Eet en/of drinkt u in de auto tijdens het rijden naar uw werk of vakantiebestemming? Of heeft u kinderen en kinderstoelen in de auto? Dit veroorzaakt, vaak ongemerkt, vuil en vlekken. Een representatieve auto is er vooral één met een net interieur. Vlekken in de autobekleding dragen hier niet aan bij.

Autowassen aan huis biedt u nu de oplossing!

Uw auto interieur inclusief matten stoomreinigen wij zodanig dat ook de nare geuren uit de auto verdwijnen. Wij maken uw binnenruimte en bagageruimte weer zo goed als nieuw. Hoe werkt de stoomreiniging uw auto!

Doordat wij uw auto met stoom reinigen verbruiken wij maar 4 tot 5 liter water per auto. Het gebruik van chemicaliën is door de stoom en de temperatuur hiervan niet nodig. SteamWash mobile is autoreiniging met een groen randje. Wij zijn een rijdende autostomerij die op de door u gewenste locatie uw auto reinigt. Wij vangen al het vuil op met onze microvezel doeken en zullen de locatie netjes achterlaten. Hierdoor is het ook mogelijk om uw auto binnen te reinigen, denkt u hierbij aan uw garage of bedrijfsruimte.

Wij brengen uw auto weer in nieuwstaat, van binnen en van buiten!

VEILIG OP DE WEG

Een schone auto is niet alleen een lust voor het oog, maar ook veilig in het verkeer. Met een schone auto heeft u niet alleen beter zicht, maar wordt u ook beter en eerder gezien in het verkeer door overige verkeersdeelnemers

PASSIE VOOR AUTOS

Wij beleven erg veel plezier aan het werken met autos. Dit doen wij met uiterste precisie en oog voor detail. Mede hierdoor weten wij het maximale uit uw auto te halen. Alsof u met uw auto weer de showroom uitrijdt.

Het resultaat wat wij kunnen bieden met het reinigen van uw auto kan verbazingwekkend zijn.

Wij komt voor het Autowassen en of auto interieur reinigen in Haarlem, Velserbroek, Ijmuiden, Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar, Bennebroek, Hillegom, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Lijnden, driehuis, vijfhuizen, Nieuw-vennep en nog meer steden in Noord-Holland. Bel of mail voor eventuele vragen.

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.