Auto poetsen

Wilt u uw auto eens goed onder handen laten nemen? Vindt u het fijn om in een auto te rijden die weer beschermt is met een goede wax? Dan bent u bij Autowassen aan huis  aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om aan de slag te gaan met uw auto. wij zorgen dat u er schoon en netjes bij rijdt. Maak gerust een afspraak. Wij komen bij u op locatie, daarmee bespaard u tijd en de moeite om uw auto weg te brengen.

Autowassen aan huis maakt alleen gebruik van een stoomreiniger dat zeer weinig water verbruikt. Per auto is dit ongeveer 3 liter. we gebruiken ook uitstekende kwaliteit schoonmaakmiddelen en poetsmachines om te zorgen dat ons mobiele autopoetsbedrijf uw auto in de beste conditie kan opleveren. Naast reinigen met een stoomreiniger beschikken wij ook over een hogedruk reiniger. Voordat wij uw auto poetsen maken wij uw auto optimaal schoon, dit gebeurd met meerdere stappen.

Wat polijsten doet! Kijk het verschil hieronder.

Auto polijsten

Autopoetsen

Auto laten poetsen door een Autowassen aan huis?

Voor het behoud van uw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang, maar ook de autolak heeft onderhoud nodig. Door allerlei invloeden van buitenaf ( b.v. industriële vervuiling, ijzerslijpsel, verfnevel, vogel uitwerpselen, hars, verontreinigde lucht e.d.) wordt uw lak ernstig aangetast. Met een waxlaag op uw auto bent u beschermt tegen al deze slechte invloeden.

Hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van een doorsnee auto poetsbedrijf?

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is.
Of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf
of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En gelukkig kunnen wij u hier bij helpen.

Maar ook door het veelvuldig wassen van uw auto in een wasstraat met borstels ontstaan er vervelende kleine krassen op uw autolak, waardoor deze mat wordt. Wilt u hier vanaf dan kunt u kiezen voor het pakket Polijsten.
Met de juiste behandeling(en) en bescherming kunt u dit voorkomen.
Het valt echter niet mee om dit zelf te doen aangezien het poetsen of polijsten van de autolak een vak apart is.
Na een professionele behandeling door autowassen aan huis kunt u uw auto veel beter schoonmaken en in nieuwstaat behouden. Wij reinigen uw auto bij u aan huis of op locatie. Ook tijdens een verblijf op de camping of een uurtje sporten kunnen wij uw auto reinigen.

Bij ons kunt u uw auto al laten poetsen voor € 94,95