Auto interieur reinigen

Uw auto interieur reinigen op locatie? Autowassen aan huis  komt bij u op locatie om de interieur van uw auto te reinigen. Wij reinigen de volgende voertuigen, auto, bus, bestelbus, caravan en vrachtwagens. We reinigen uw interieur met stoom, tornado en shamponeer apparaat. Hierbij maken we gebruik van een machine die enerzijds vocht aanbrengt op de bekleding, gevolgd door het meteen te verwijderen door een sterke stofzuiger waarbij vocht en vuil meteen wordt verwijdert.

We gaan erna door met het stoomreinigen van uw interieur. Hiermee doden we alle bacteriën in uw auto en komen we op plekken waar we met de stofzuiger niet bij kunnen. Ben u overtuigt? maak dan nu een afspraak omuw auto interieur te laten reinigen!

Wij hebben zelf alles bij de hand en hebben dan ook niks nodig zoals stroom of water.

Interieur reiniging voor €89,95

Bekijk deze voorbeelden eens. Zo kan uw interieur er ook weer uitzien na een auto interieur reiniging!

Auto bekleding reinigen

Auto interieur reinigen op locatie kan worden aangevuld met reiniging van de stoffen bekleding van voorstoelen en achterbank met sproei extractie, ook wel shamporellen genoemd.
Hiermee wordt vervuiling uit de bekleding gespoeld/gezogen en zo diep schoon.
Nadat we te werk zijn gegaan met de sproei extractie apparaat, gaan we met stoom verder. De diepreinigende werking van stoom doodt bacteriën. Een optionele nabehandeling met een bekledingbeschermer ('textiel ultima coating') maakt de stof vervolgens water en vuilwerend waardoor de stof langer schoon blijft. Wie wilt dit nou niet? Laat daarom nu uw auto interieur reinigen door Autowassen aan huis. Textiel ultima coating tegen meerprijs van 25 euro.

stoelen gereinigd Shamporellen autostoelen

Auto leder reinigen / beschermen

Naast stoffen bekleding reinigen we ook leren stoelen van uw auto. Uw lederen stoelen hebben een speciale verzorging nodig, huishoudschoonmaakmiddelen zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen van leder.
Deze kunnen leer onherstelbaar beschadigen, daarom gebruiken wij voor het schoonmaken van leer een speciaal reinigingsproduct dat leer grondig maar veilig schoonmaakt.
Na de reiniging wordt het leer behandeld met een leerconditioner.
Het leer voelt hierdoor niet vet aan en is niet glimmend of glad maar zoals uw hem hem nieuw uit de showroom hebt opgehaald. Auto leder reinigen is bij ons wat duurder dan stoffen bekleding. Dit doordat leder meer aandacht nodig heeft dan stoffen bekleding. Naast het reinigen en beschermen van uw auto lederen stoelen stofzuigen we ook uw auto uit en reinigen de dakhemel en alle naden en kieren van uw auto.. Deze wordt in showroom staat afgeleverd.  Wie wilt dat nou niet!

 

Uw auto interieur rookvrij?

Ozonbehandeling

Naast auto interieur reinigen op locatie bieden wij natuurlijk ook andere pakketen aan, 1 daarvan is een ozonbehandeling. ozonbehandeling kunt uw naast een interieur reiniging eerbij nemen. Ozonbehandeling is de definitieve oplossing om uw auto geurvrij te maken zodat u verlost bent van nare geuren die zich tot diep in uw bekleding genesteld kan hebben.

Effectieve behandeling

Onze meest effectieve behandeling is een combinatie van Ozonbehandeling met een grondige Interieurreiniging. Een unieke combinatie; het ozon vernietigt alle nare geuren en de interieurreiniging zorgt voor de rest. Uw auto-interieur is dan weer in showroomstaat.

Tijdsduur

Deze behandeling duurt gemiddeld 2 tot 8 uur, meestal kunt u eind van de dag weer gebruik maken van uw auto. Of u wilt dat wij hem in de nacht in uw auto plaatsen en ochtends vroeg eruit halen, zodat u in de ochtend al gebruik van uw auto kunt maken. Bij intensievere geuren raden wij om ook uw auto interieur te reinigen.  

Bel 06-15525575 of maak een afspraak als u gebruik wil maken van onze service.